Zařízení & příslušenství
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
Vepřový Wellington
-
1 polévková lžíce másla
-
500 gramů vepřové panenky (cca 500 gramů)
-
1 čajová lžička soli
-
4 špetky černého mletého pepře
-
80 gramů cibule napůl
-
20 gramů másla
-
200 gramů hrášku, zeleného, mraženého rozmraženého
-
20 gramů hladkolisté petržele (cca 1 svazek), pouze listy
-
20 gramů vody
-
1 balíček listového těsta vyváleného (přibližně 25 cm x 40 cm)
-
2 polévkové lžíce strouhanky
-
12 plátků uzené slaniny, na plátky
-
1 vejce rozšlehané
Přeliv ze šumivého vína
-
150 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku vychlazené
-
80 gramů cibule napůl
-
10 gramů másla
-
150 gramů šumivého vína
-
150 gramů vody
-
1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
-
1 masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
43 g
Kalorie
3769 kJ /
905 kcal
Tuk
60 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme se sektem
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pekanové pralinky
2u. 40min
Malinovo-kokosové řezy s bílou čokoládou
4u.
Krevetová polévka s batáty
45min
Pistáciové cupcaky
40min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2u. 10min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Kořeněná pečená kuřecí stehna s pomerančem a rýží basmati s rozinkami
1u.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1u. 5min
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1u. 55min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2u.
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1u.
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1u.