Zařízení & příslušenství
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
600 gramů brambor oloupaných
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů másla
-
700 gramů hlaviček čerstvých žampiónů na čtvrtky
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
50 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
10 gramů bramborového škrobu
-
500 gramů vody
-
1 balíček camembertu (120 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
378.8 mg
Protein
9.7 g
Kalorie
883.3 kJ /
211 kcal
Tuk
10.3 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
23.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zapékáme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1hod. 40min.
Slaný závin s osmahnutými bramborami
1hod. 30min.
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min.
Gratinovaný květák
55min.
Plněné žampióny
1hod. 5min.
Zapečená rýže se zeleninou
1hod.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min.
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min.
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min.
Rychlé makaróny z trouby
1hod. 10min.
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1hod.