Zařízení & příslušenství
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
600 gramů brambor oloupaných
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů másla
-
700 gramů hlaviček čerstvých žampiónů na čtvrtky
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
50 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
10 gramů bramborového škrobu
-
500 gramů vody
-
1 balíček camembertu (120 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
378.8 mg
Protein
9.7 g
Kalorie
883.3 kJ /
211 kcal
Tuk
10.3 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
23.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zapékáme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min.
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1hod. 30min.
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min.
Pórkový dort (Porreetorte)
1hod. 30min.
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.
Těstoviny penne s houbami
35min.
Žampiónová omáčka s Nivou
20min.
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1hod.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45min.