Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 105 g Rohrohrzucker
- 4 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1350 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- ½ - ¾ TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz, unjodiert
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 800 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenröster
30 min
Germknödel
1h
Ribiselgelee
55 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Hollerkoch
2h 50min
Marillennektar
2h
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Powidl
8 godz.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35 min.
Marillenmarmelade
35 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min