Zařízení & příslušenství
苦瓜封肉
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
豬肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘400 克
-
蔭瓜 略為切碎30 克
-
蠔油2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
苦瓜 切圈(高約2公分),去內膜400 克
-
醬油2 茶匙
-
蔭豆豉 拍扁1 茶匙
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.2 g
Kalorie
1048.7 kJ /
250.9 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季食療
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan