
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 豬肉 ,切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘
- 30 克 蔭瓜 ,略為切碎
- 2 茶匙 蠔油
- 1 茶匙 糖
- 1 大匙 太白粉
- 400 克 苦瓜 ,切圈(高約2公分),去內膜
- 2 茶匙 醬油
- 1 茶匙 蔭豆豉 ,拍扁
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 250.9 kcal / 1048.7 kJ
- Protein
- 20.2 g
- Tuk
- 14.8 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.4 g