Zařízení & příslušenství
素麻油雞飯
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
水1150 克
-
白米 洗淨、瀝乾300 克
-
黑麻油15 克
-
薑 切片10 克
-
杏鮑菇 切大滾刀塊200 克
-
新鮮香菇 切大塊100 克
-
新鮮毛豆仁50 克
-
素腰花 (volitelně)30 克
-
醬油膏1 ½ 大匙
-
素蠔油1 大匙
-
醬油2 大匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12 g
Kalorie
1707 kJ /
408 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
79.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
素食家常菜
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan