干燒蝦仁

干燒蝦仁

4.4 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 1200 克
  • 豌豆苗
    150 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 20 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 草蝦仁 去腸泥
    400 克
  • 酒釀
    30 克
  • 番茄醬
    50 克
  • 豆瓣醬
    30 克
  • 30 克
  • 白醋
    10 克
  • 切蔥花
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.475 g
Kalorie 747 kJ / 178 kcal
Tuk 5.125 g
Vláknina 1.975 g
Sacharidy 17.225 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...