Zařízení & příslušenství
干燒蝦仁
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水1200 克
-
豌豆苗150 克
-
蒜頭20 克
-
薑20 克
-
橄欖油15 克
-
草蝦仁 去腸泥400 克
-
酒釀30 克
-
番茄醬50 克
-
豆瓣醬30 克
-
糖30 克
-
白醋10 克
-
蔥 切蔥花20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.475 g
Kalorie
747 kJ /
178 kcal
Tuk
5.125 g
Vláknina
1.975 g
Sacharidy
17.225 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan