Zařízení & příslušenství
醋溜雲耳
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
乾黑木耳50 克
-
醬油20 克
-
烏醋30 克
-
香油10 克
-
糖20 克
-
新鮮紅辣椒 切圈1 枝
-
水500 克
-
嫩薑 切絲40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
372.8 mg
Protein
2.3 g
Kalorie
398.8 kJ /
95.4 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
7.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
16.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日開胃菜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
食尚黑潮
12 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan