漁夫海鮮湯
TM5 TM6

漁夫海鮮湯

4.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 50 克 洋蔥, 切塊
  • 10 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 15 克 西洋芹, 取莖,切小段(約1公分)
  • 30 克 紅蘿蔔, 切小丁(約1公分)
  • 100 克 蕃茄, 去皮、去籽,切丁
  • 500 克 魚高湯
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 5 隻 白蝦仁, 切小塊
  • 2 塊 扇貝, 去砂腺,切小塊
  • 100 克 紅鯛魚片, 冷凍,切塊
  • 1 枝 新鮮九層塔, 只取葉子,裝飾用 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
560 kJ / 134 kcal
Protein
6.9 g
Sacharidy
12.4 g
Tuk
8.2 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty