
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 洋蔥 切塊
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 15 克 西洋芹 取莖,切小段(約1公分)
- 30 克 紅蘿蔔 切小丁(約1公分)
- 100 克 蕃茄 去皮、去籽,切丁
-
500
克 魚高湯
nebo 500 克 水 - ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 5 隻 白蝦仁 切小塊
- 2 塊 扇貝 去砂腺,切小塊
- 100 克 紅鯛魚片 冷凍,切塊
- 1 枝 新鮮九層塔 只取葉子,裝飾用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 134 kcal / 560 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 8.2 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Vláknina
- 1 g