Zařízení & příslušenství
漁夫海鮮湯
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
2 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊50 克
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
西洋芹 取莖,切小段(約1公分)15 克
-
紅蘿蔔 切小丁(約1公分)30 克
-
番茄 去皮、去籽,切丁100 克
-
500 克 水魚高湯500 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
白蝦仁 切小塊5 隻
-
扇貝 去砂腺,切小塊2 塊
-
紅鯛魚片 冷凍,切塊100 克
-
新鮮九層塔 (volitelně) 只取葉子,裝飾用1 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.9 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tuk
8.2 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan