水炊雞肉丸鍋
TM5 TM6

水炊雞肉丸鍋

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 150 克 雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
  • ¼ 茶匙 黃芥末
  • ⅓ 茶匙 鹽
  • ⅛ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 麵包粉
  • 1 顆 蛋黃
  • 600 克 雞高湯
  • 120 克 高麗菜 ,切片(約3公分)
  • 150 克 鴻喜菇
  • 10 克 日本大蔥 ,切斜片(約0.5公分)
  • 100 克 豆腐 ,切片(約2公分)
  • 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1066.5 kJ / 257 kcal
Protein
33.8 g
Sacharidy
6.8 g
Tuk
12.5 g
Vláknina
1.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty