Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La farce aux épinards
- 5 - 6 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de lardons fumés
- 300 g d'épinards frais
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 tranches de fromage de chèvre en bûche
- 1 œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2655.8 kJ / 639.5 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 48.8 g
- Nasycený tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 961.3 mg
Alternativní recepty
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1 godz. 55 min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Tarte feuilletée soleil à la provençale
2 Std.
Rouleaux de haricots verts au chèvre frais et à la menthe
1 Std.
Calzone au jambon et à la courgette
1 Std. 45 Min
Minigalettes aux champignons
1 Std. 45 Min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1 Std.
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.
Bricks aux courgettes et au chèvre
55min
Wrap au chèvre
1h 25 min