
Zařízení & příslušenství
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
4 portions
Suroviny
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
336 kcal /
1400 kJ
Protein
28.3 g
Tuk
22.5 g
Sacharidy
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko