Zařízení & příslušenství
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
28.3 g
Kalorie
1400 kJ /
336 kcal
Tuk
22.5 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Polenta with Rich Meat Ragu
1hod. 10min.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min.
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1hod.
Baked spinach and eggs
35min.
Veracruz Fish
30min.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min.
Country-style chicken liver fritters
35min.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1hod.
Asparagus and Hollandaise Tart
40min.
Avocado Mayonnaise
10min.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1hod. 45min.
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min.