
Kompatibilní verze
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ orange thin peelings of skin and juice
- ½ lemon thin peelings of skin and juice
- 55 g olive oil
- 1 garlic clove
- 3 sprigs thyme leaves only
- 500 g rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)
- 2 shallots halved
- 100 g white wine, dry
- 50 g water
- 70 g pitted black olives
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 336 kcal / 1400 kJ
- Protein
- 28.3 g
- Tuk
- 22.5 g
- Sacharidy
- 3 g
Alternativní recepty
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 Std. 30 Min
Mint Courgettes
30 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.