Kompatibilní verze
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ orange, thin peelings of skin and juice
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice
- 55 g olive oil
- 1 garlic clove
- 3 sprigs thyme, leaves only
- 500 g rabbit meat, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 shallots, halved
- 100 g white wine, dry
- 50 g water
- 70 g pitted black olives
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1400 kJ / 336 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 22.5 g
Alternativní recepty
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3 godz. 5 min
Orange Curry Dressing
10 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Ham mousse
10 Min
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 Min
Rolled Salmon Pancakes
45 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min