Zařízení & příslušenství
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
28.3 g
Kalorie
1400 kJ /
336 kcal
Tuk
22.5 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min.
Asparagus Stem Soup
55min.
Fish fillets with fresh corn polenta
1hod. 5min.
Chicken with creamy vegetable sauce
50min.
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1hod. 40min.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min.
Plum Lattice Tart
2hod. 20min.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min.
Rabbit stew
1hod.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1hod.
Chickpea Soup with Spinach
40min.