Zařízení & příslušenství
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
28.3 g
Kalorie
1400 kJ /
336 kcal
Tuk
22.5 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 Std. 40 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Plum Lattice Tart
2 Std. 20 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Rabbit stew
1 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Chickpea Soup with Spinach
40 Min