Kompatibilní verze
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ orange, thin peelings of skin and juice
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice
- 55 g olive oil
- 1 garlic clove
- 3 sprigs thyme, leaves only
- 500 g rabbit meat, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 shallots, halved
- 100 g white wine, dry
- 50 g water
- 70 g pitted black olives
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1400 kJ / 336 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 22.5 g
Alternativní recepty
Spinach and Parmesan Soup
45min
Asparagus cream soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Salmon Soufflé
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Potato goulash
1h
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min