Kompatibilní verze
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dentes de alho
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 15 g coentros
- 80 g azeite
- 100 g azeitonas verdes s/ caroço
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata nova s/ casca, cortada em rodelas grossas
- 8 lombos de red fish (1500 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Pescada com batatas ao vapor
40min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 min
Raia com molho de pitau
45 min
Cavala a vapor com esmagada de grão
40min
Polvo guisado
55min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 min
Solha com maçã e pimenta rosa
30min
Espetadas mistas de peixe em alecrim com molho de iogurte e limão
1h
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 min
Medalhões de pescada a vapor com batatas novas e rabanetes
1h