Kompatibilní verze
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dentes de alho
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 15 g coentros
- 80 g azeite
- 100 g azeitonas verdes s/ caroço
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata nova s/ casca, cortada em rodelas grossas
- 8 lombos de red fish (1500 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Filetes de peixe com legumes em papelote
1h 10 min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 min
Arroz de peixe
55 min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30 min
Polvo guisado
55 min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 min
Filetes com espargos e arroz de açafrão
30 min
Pescada com legumes ao vapor
50 min
Medalhões de pescada a vapor com batatas novas e rabanetes
1h
Peru com bacon e batatas
1h 45 min