Zařízení & příslušenství
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 55min.
4 portions
Suroviny
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium eggs3
Ragù
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion halved30 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
beef mince broken in pieces150 g
-
pork mince broken in pieces150 g
-
water plus extra for cooking pasta180 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
tomato purée100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
water
Assembly
-
ricotta cheese300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
58 g
Kalorie
3979 kJ /
951 kcal
Tuk
49 g
Sacharidy
65 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Beef-Ragout with Macaroni
30min.
Chicken Pesto Tagliatelle
1hod. 5min.
Gnocchi Carbonara with Peas
20min.
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min.
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1hod.
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min.
Chicken and Chorizo Filo Pie
2hod.
Beef in Stout
1hod. 40min.
Mardi Gras Meatballs
1hod. 5min.
Sausage and Bacon Casserole
50min.
Beef and Bean Enchiladas
40min.