Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g extra virgin olive oil
- 3 medium eggs
Ragù
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 30 g onion, halved
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g beef mince, broken in pieces
- 150 g pork mince, broken in pieces
- 180 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g tomato purée
- 5 - 6 fresh basil leaves
- 1 fresh bay leaf
- 1 pinch ground nutmeg
- water
Assembly
- 300 g ricotta cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3979 kJ / 951 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Beef and Bean Enchiladas
40 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 Std.
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min