Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 3 TL Korianderkörner
- 2 EL Öl
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut (à ca. 280 g), im Gelenk geteilt
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Chiliflocken
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Mango, in Stücken
- 2 Tomaten, geviertelt
- 600 g Hühnerfond
- 200 g Paellareis
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgespült und abgetropft
- 300 g grüne Bohnen
- 200 g Garnelen, roh, ungeschält, ohne Kopf
- 80 g Kokosnussfleisch, frisch
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3828 kJ / 915 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 Min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3h
Chicken Akhni
1h 30min
Coq au vin
2 godz.
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9óra 15p
Würziges Orangenhähnchen mit Basmati-Reis
1h
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1 Std. 35 Min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min