Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 8 Stängel Minze, abgezupft
- 200 g Puylinsen, getrocknet, unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
- 750 g Wasser
- 1 TL Salz
- 50 g Schalotten, in Ringen (5 mm)
- 200 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Dijon-Senf
- 3 Prisen Pfeffer
- 15 g Rotweinessig
- 50 g Zuckerrübensirup
- 60 g Rucola, ohne Stiele, halbiert
- 12 Scheiben Roastbeef, gebraten, dünn aufgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 11.2 g
Alternativní recepty
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1u.
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 Std. 50 Min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2h
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1u.
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Gemüse-Taboulé
1h 45min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1u.