Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 8 Stängel Minze, abgezupft
- 200 g Puylinsen, getrocknet, unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
- 750 g Wasser
- 1 TL Salz
- 50 g Schalotten, in Ringen (5 mm)
- 200 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Dijon-Senf
- 3 Prisen Pfeffer
- 15 g Rotweinessig
- 50 g Zuckerrübensirup
- 60 g Rucola, ohne Stiele, halbiert
- 12 Scheiben Roastbeef, gebraten, dünn aufgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 11.2 g
Alternativní recepty
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10 min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 Min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Kürbis-Taboulé
10 min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min