
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie abgezupft
- 8 Stängel Minze abgezupft
- 200 g Puylinsen, getrocknet unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
- 750 g Wasser
- 1 TL Salz
- 50 g Schalotten in Ringen (5 mm)
- 200 g Rhabarber geschält, in Stücken (1 cm)
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Dijon-Senf
- 3 Prisen Pfeffer
- 15 g Rotweinessig
- 50 g Zuckerrübensirup
- 60 g Rucola ohne Stiele, halbiert
- 12 Scheiben Roastbeef gebraten, dünn aufgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 369 kcal / 1543 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 11.2 g
Alternativní recepty
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1hod.
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2hod.
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2hod.
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1hod.
Warmer Linsen-Spargelsalat
1hod.
Quitten-Rotkohl
1hod. 20min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1hod. 50min
Winterlicher Quinoasalat
40min