Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo, Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Garnelen-Salat mit Pfirsichen
1u.
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Lammfilets mit Lavendel
13 Std.
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30 min
Ossobuco
3u. 40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1u.
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1u.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min