Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo, Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Tintenfisch
40min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Schwarze Linguine
45min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Frische Artischocken
55 min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Muscheln in Weißweinsud
35min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min