
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Möhren in Stücken
- 50 g Fenchel in Stücken
- 30 g Zwiebel halbiert
- 50 g Knollensellerie in Stücken
- 50 g Staudensellerie in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 114 kcal / 477 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3hod.
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5hod.
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1hod.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13hod. 30min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1hod. 30min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Bouillabaisse
1hod.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Muscheln in Weißweinsud
35min