
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Fleischtomaten halbiert, Strunk entfernt
- 500 g Strauchtomaten halbiert, Strunk entfernt
- 50 g Weißbrot
- 30 g Sherryessig
- 60 g Olivenöl etwas mehr zum Garnieren
- 200 g rote Paprika in Stücken
- 1 Gurke geschält, in Stücken (ca. 400 g)
- 1 Zwiebel halbiert (ca. 60 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 1 ½ EL grobes Salz nach Geschmack
- 1 EL brauner Zucker
- frische Basilikumblätter zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 196 kcal / 822 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
20min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Kerbel-Cappucchino
35min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1hod. 20min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4hod. 30min
Wassermelonen- Gazpacho
1hod. 30min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min