
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleisch
- 1 TL Salz
- 1 Bund Suppengrün in groben Stücken (1 Stange Porree, 1 Stück Sellerie, 1-2 Möhren)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 1 Chilischote
- 1000 g Weißwein trocken
- 1000 g Kalbfleisch (Nuss), am Stück
Sauce
- 300 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
-
30
g Sardellenpaste
nebo 4 Sardellenfilets, in Öl abgetropft - 8 Cornichons klein, halbiert
- 25 g Kapern abgetropft
- Salz
- Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 354 kcal / 1482 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3hod.
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24hod.
Sauce Béarnaise
20min
Sauce Béarnaise
40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Putello Tonnato
4hod.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Tapenade
5min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min