Kompatibilní verze
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (basilico, erba cipollina, prezzemolo, maggiorana)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Pomodorini confit
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 1 spicchio di aglio a fettine sottili
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 godz. 40 min
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 godz. 50 min
Gnocchi bicolore
2h
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Lasagne valtellinesi
2h