
Kompatibilní verze
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (basilico, erba cipollina, prezzemolo, maggiorana)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Pomodorini confit
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 1 spicchio di aglio a fettine sottili
- 3 foglie di basilico fresche lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 515 kcal / 2155 kJ
- Protein
- 18.2 g
- Tuk
- 26.6 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1hod. 5min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2hod. 10min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1hod. 10min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Malfatti bergamaschi
40min