Kompatibilní verze
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (basilico, erba cipollina, prezzemolo, maggiorana)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Pomodorini confit
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 1 spicchio di aglio a fettine sottili
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1 Std. 5 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Malfatti bergamaschi
40min