Gazpacho alle fragole e mandorle

Gazpacho alle fragole e mandorle

5.0 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
6 porzioni

Suroviny

  • 400 g di pomodori freschi senza semi, a pezzi
  • 300 g di fragole
  • 20 - 30 g di peperone rosso
  • 15 g di cipolla rossa
  • 30 - 40 g di cetriolo a pezzi
  • 70 g di pane raffermo
  • 20 g di aceto balsamico
  • ½ - 1 cucchiaio raso di sale
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di cubetti di ghiaccio
  • mandorle tostate non salate (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 3.3 g
Kalorie 740.5 kJ / 177 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...