Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Mehl
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 weiße Zwiebeln, halbiert
- 150 g Bacon, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 300 g Pfifferlinge
- 1 rote Zwiebel, in feinen Ringen (2 mm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2864 kJ / 684 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Spargeltartelettes mit Lachs
1h
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1h 40min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Winterlicher Flammkuchen
2h
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Pilz-Cannelloni
1 godz. 35 min
Räucherlachs-Pizza
1h
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1h 10min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min