Risotto aux bigorneaux

Risotto aux bigorneaux

4.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 1500 g d'eau
  • 20 g de gros sel
  • 600 g de bigorneaux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 feuille de laurier
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm env.)
  • 100 g d'échalotes
  • 40 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto type carnaroli ou arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • thym citron pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 718 mg
Protein 19.3 g
Kalorie 2265.8 kJ / 538.5 kcal
Tuk 19.8 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...