Risotto aux bigorneaux
TM6 TM5

Risotto aux bigorneaux

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 1500 g d'eau
  • 20 g de gros sel
  • 600 g de bigorneaux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 feuille de laurier
  • 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
  • 100 g d'échalotes
  • 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • thym citron, pour la finition

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2265.8 kJ / 538.5 kcal
Protein
19.3 g
Sacharidy
67 g
Tuk
19.8 g
Nasycený tuk
9 g
Vláknina
2 g
Sodík
718 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty