Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- thym citron, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2265.8 kJ / 538.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 718 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30 Min
Coq au vin
9 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
12 godz.
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
55 Min
Chapon en blanquette
1h 30min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Brandade de morue
24sa 35 dk
Aligot
40min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min