Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- thym citron, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2265.8 kJ / 538.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 718 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au calamar
1h 30 min
Sauce beurre blanc
20 min
Lotte au beurre rouge
40 Min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Brandade de morue
24h 35min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1 Std. 10 Min
Canapés de polenta sans gluten
2 godz. 30 min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Rougail crevette
50min