
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- thym citron pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 538.5 kcal / 2265.8 kJ
- Protein
- 19.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 718 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1hod. 45min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin à la citronnelle en papillote
1hod. 10min
Tartinade de lentilles
1hod. 15min
Sabayon au vouvray
15min
Sabayon au citron
15min
Langoustines sauce au whisky
1hod. 10min
Cabillaud façon aïoli
1hod.
Flan d'épinard
45min
Crabes farcis
1hod. 15min
Filets de merlan en papillote de poireau
45min
Filets de rouget sauce safranée
45min