Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 140 g de noisettes entières, décortiquées
- 130 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
La ganache au chocolat et le dressage
- 120 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de pâte à tartiner chocolat-noisette
- 2 c. à soupe de sucre glace maison (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1082 kJ / 259 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette des rois à la crème d'amande
1 godz. 15 min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Demi-sphère framboise choco vanille
17 Std.
Délice d'été pêche-abricot
4h
Le drômois
12hod. 45min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 godz. 15 min
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1h 45min
Galette à la crème d'amande
1h 20min
Dacquoise
40min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Royal au chocolat
3h 30min
Trianon
3 Std.