Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 140 g de noisettes entières, décortiquées
- 130 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
La ganache au chocolat et le dressage
- 120 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de pâte à tartiner chocolat-noisette
- 2 c. à soupe de sucre glace maison (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1082 kJ / 259 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trianon
3 Std.
Tarte pascale aux fruits rouges
1 Std. 25 Min
Choco-nougat
3 Std.
Tartelettes melon-fenouil sur pâte sablée à l'anis
1h 30min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min
Profiteroles au caramel
13 Std.
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Dacquoise
40 min
Miroir à la framboise
15 Min
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min