Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise à la confiture
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de sucre en poudre
- 60 g de farine de blé
- 60 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de confiture de fraises
Crème bavaroise vanillé
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de lait entier
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur et égrainée
- 200 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 250 g de fraises, coupées en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 12820 kJ / 3067 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 445 g
- Tuk
- 119 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entremets aux deux chocolats
35min
Dacquoise aux framboises
2h
Fraisier
12h 45min
Crème pâtissière
15min
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Charlotte aux fraises
12h 30min
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.
Bavarois cerise-pistache
6 godz. 30 min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Manguier
5h
Bavarois aux fraises
6h 25min