Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise à la confiture
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de sucre en poudre
- 60 g de farine de blé
- 60 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de confiture de fraises
Crème bavaroise vanillé
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de lait entier
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur et égrainée
- 200 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 250 g de fraises, coupées en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 12820 kJ / 3067 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 445 g
- Tuk
- 119 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15min
Couronne de choux aux fraises
2h 30min
Le drômois
12 godz. 45 min
Patience aux fruits d'été
13h
Bavarois meringué aux fraises
4 godz.
Fraisier
12 godz. 45 min
Le rose-framboise
5h
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Mousse surprise
14 Std.
Miroir à la framboise
15min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h