Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache
- 125 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Les macarons
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 140 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 436.9 kJ / 104.1 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Macarons fraise-amaretto
24h
Le macaron caramel
1 godz. 50 min
Macarons saveur mojito
26u. 30min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Macarons au café
24h
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Macaron tiramisu
26u.
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Macarons au citron
12 godz.
Macarons au chocolat
24h