Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le craquelin
- 50 g de sucre roux
- 40 g de beurre doux, pommade
- 50 g de farine de blé
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème au praliné
- 60 g de pralin
- 500 g de lait
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g de sucre vanillé maison
- 70 g de sucre en poudre
- 30 g de purée de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
La crème au beurre
- 50 g d'eau
- 140 g de sucre en poudre
- 75 g de blanc d'œuf (3 petits œufs env.)
- 240 g de beurre doux, pommade, en petits morceaux
L'insert praliné
- 100 g de chocolat au lait praliné
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1445 kJ / 346 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15h
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Fraisier
12h 45 min
Paris-brest
3h 10min
Mini-saint-honoré
2 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Royal au chocolat
3 godz. 30 min
Tarte tropézienne
3h
Bavarois aux fraises
6h 25 min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min