Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 300 g de beurre doux, (50 g de beurre ramolli et 250 g de beurre préalablement congelé en morceaux)
- 10 - 15 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat), coupés en deux
- 1 œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1332 kJ / 318 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
3 godz. 45 min
Petits pains suédois
16 Std.
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Baguette viennoise au chocolat
2 Std. 45 Min
Pain au lait à la crème vanillée
40 Min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2 godz. 35 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24óra
Baguette tradition et baguette épi
5小时 15 分钟
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pain au chocolat
24óra
Croissant
16 Std.