Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 300 g de beurre doux, (50 g de beurre ramolli et 250 g de beurre préalablement congelé en morceaux)
- 10 - 15 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat), coupés en deux
- 1 œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1332 kJ / 318 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain au chocolat
24 Std.
Pain de mie moelleux
3sa 25 dk
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Baguette express
2h 35min
Pain au lait
2h 20min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Petits pains au chocolat
13h
Brioche "super bonne"
3h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 godz. 15 min
Croissant
16h