Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 300 g de beurre doux, (50 g de beurre ramolli et 250 g de beurre préalablement congelé en morceaux)
- 10 - 15 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat), coupés en deux
- 1 œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1332 kJ / 318 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chausson aux pommes
1h 30 min
Baguette express
2u. 35min
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Baguette
3 godz. 45 min
Petits pains suédois
16h
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Petits pains au chocolat
13h
Pain au chocolat
24 Std.
Croissant
16h