Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au café
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 2 c. à café de café instantané
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le glaçage au café
- 150 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 2 c. à café de café instantané
- 1 blanc d'œuf
- 1 c. à café de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2390 kJ / 571 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaron tiramisu
26h
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Opéra
24 Std.
Paris-brest
3 godz. 10 min
Crème pâtissière
15 Min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Mille-feuille à partager
1h 45 min.
Pâte à chou
2 Std.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min