Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème mousseline
- 250 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 100 g de pâte de pralin
- 75 g de beurre pommade, en morceaux
- 20 g de sucre glace maison
- 60 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1361.8 kJ / 329.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Crème pâtissière
15 Min
Pâte à chou
2 Std.
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Paris-brest
3u. 10min
Mille-feuille pistache-framboise
1 Std. 45 Min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Crème d'amande
10 Min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min