Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème mousseline
- 250 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 100 g de pâte de pralin
- 75 g de beurre pommade, en morceaux
- 20 g de sucre glace maison
- 60 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1361.8 kJ / 329.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15ωρ.
Trianon
3h
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Paris-brest
3ωρ. 10 λεπτ.
Crème pâtissière
15min
Mini-saint-honoré
2h
Fraisier
12h 45min
Paris-brest en bouchée
2u. 35min
Mille-feuille à partager
1h 45min
Pâte à chou
2h
Tarte tropézienne
3h