Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 10 g de azúcar vainillado
- 70 - 100 g de azúcar
- ¼ g de nuez moscada molida
Masa
- 100 g de leche entera
- 20 g de levadura prensada fresca
- 350 g de harina de fuerza
- 2 huevos
- 30 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
Fritura
- 300 - 500 g de aceite para freír
- 100 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Cremadillos
3h 50min
Crema pastelera
10 min
Napolitanas de crema
4h 45 min
Canutillos de crema
3 Std.
Ensaimadas individuales
9h
Tarta San Marcos
4h
Buñuelos de viento
1h
Bambas de nata
1h 50min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Brazo de gitano
3 Std.