Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de leche entera
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa
- 340 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Napolitanas
- 250 g de mantequilla fría (en un bloque)
-
600
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en barritas
nebo 600 g de chocolate con leche en barritas - 1 huevo batido
- 40 g de almendras laminadas
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- 2 cucharadas de jalea de manzana para dar brillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Masa básica de pizza
1u.
Bizcocho cebra
1h 10min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3 Std. 30 Min
Suizos
2u. 30min
Barritas de chocolate y caramelo
4u. 30min
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1u. 50min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2u. 30min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2u. 10min