Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de leche entera
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa
- 340 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Napolitanas
- 250 g de mantequilla fría (en un bloque)
-
600
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en barritas
nebo 600 g de chocolate con leche en barritas - 1 huevo batido
- 40 g de almendras laminadas
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- 2 cucharadas de jalea de manzana para dar brillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta a los tres chocolates
4h 40min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2hod. 30min
Helado de nata con láminas de chocolate
8 Std. 30 Min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5hod.
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3 Std. 35 Min
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Macarons de chocolate
2hod. 30min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min
Gofres de sartén
45 Min
Bambas de nata
1h 50min