
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried porcini mushrooms
- 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 200 g mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms of choice, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 50 g dry white wine
- 400 g tomatoes cut into quarters
- 1 - 1 ½ tsp salt to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper to taste
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 1 - 1 ½ tsp dried oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 219.5 kcal / 921.7 kJ
- Protein
- 9.1 g
- Tuk
- 13.7 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Sodík
- 1128.5 mg
Alternativní recepty
Lentil and pumpkin pot pies
1hod. 25min
Vegetarian chilli
35min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5hod. 40min
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato lasagne
1hod. 20min
Potato and green pea curry
50min
Vegan moussaka
1hod. 50min
Mushroom stroganoff
20min
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Lentil bolognese
30min