
Zařízení & příslušenství
Mushroom bolognaise
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces200 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
fresh mushrooms of choice, cut into quarters400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
dry white wine50 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
dried oregano1 - 1 ½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
219.5 kcal /
921.7 kJ
Protein
9.1 g
Tuk
13.7 g
Sacharidy
9.9 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sodík
1128.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on: Mushrooms
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland