Zařízení & příslušenství
Mushroom bolognaise
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces200 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
fresh mushrooms of choice, cut into quarters400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
dry white wine50 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
dried oregano1 - 1 ½ tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1128.5 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
921.7 kJ /
219.5 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sacharidy
9.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mushroom stroganoff
20min.
Vegetarian chilli
35min.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3hod.
Lentil moussaka
3hod. 30min.
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Spinach and artichoke penne
1hod. 5min.
Chilli con tempeh
20min.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min.
Pulse and pumpkin curry
30min.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min.
Vegetable bake with goat's feta
1hod. 30min.
Lentil bolognese
30min.