Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g aneto
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g)
- 150 g água
- 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g queijo feta cortado em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão recheado com queijo mozarela
45min
Crème au Moulin Vert
40min
Pão de alecrim e feta
25 min
Pãezinhos recheados com chili
1 Std. 10 Min
Bisque de marisco
45min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30min
Pastéis de ricota
45min
Pão de azeitonas
1h 20min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30min
Polenta com cogumelos e espinafres
35 Min
Piza de salmão fumado e agrião
1 Std. 30 Min