
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 150 g farinha
- 75 g manteiga fria, cortada em pedaços
- 50 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
Creme
- 400 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 c. chá de sal
- 30 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de farinha
- 400 g água
- 1 pitada de pimenta preta
- 60 g natas, min. 30% de gordura mais q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 439.8 kcal / 1840 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 27.5 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 679 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kofta de borrego com chutney de manga
2hod. 10min
Salada búlgara (Shopska) - TM5
15min
Caçarola de batata-doce e marshmallow
1hod.
Crepes com recheio de espargos
50min
Chocolate de três manteigas
1hod. 40min
Creme de tomate com laranja e crocante de queijo
35min
Sopa cremosa de aspargos
30min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1hod. 50min
Molho tzatziki
20min
Creme de couve-flor com floretes assados
45min
Patê de beringela e pimento
50min
Vichyssoise de espargos
40min