Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 150 g farinha
- 75 g manteiga fria, cortada em pedaços
- 50 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
Creme
- 400 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 c. chá de sal
- 30 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de farinha
- 400 g água
- 1 pitada de pimenta preta
- 60 g natas, min. 30% de gordura, mais q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 679 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyozas japonesas de porco e gengibre
50 min
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
1h 30min
Fritos de couve-flor
30min
Bidawi - Cuscuz de borrego e legumes
1h
Megassanduiche com pão de alho
Žádné hodnocení
Salmão de Natal com coroa de legumes e molho de aneto
5h
Sopa de lentilhas Marroquina com especiarias
Žádné hodnocení
Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco
2 Std. 25 Min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Caldo de frango e legumes
45 min
Arroz doce de coco com manga
55min
Moqueca de peixe e farofa
50 min