Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 50 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 150 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 14 ovos
- 100 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- 300 g posta de bacalhau demolhado
- 100 g grão-de-bico cozido escorrido
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa, só as folhas
- 10 g coentros, só as folhas
- 1 pitada de pimenta
- 25 g pimento verde cortado em tiras
- 25 g pimento vermelho cortado em tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1555 kJ / 372 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldeirada de peixe
45min
Tortilha de legumes no forno
20min
Conchas com marisco e tapenade
Žádné hodnocení
Tarte de fruta fresca
1h
Empadão de bacalhau e camarão
1h 30min
Empadão de peixe
1h 15min
Empadão de bacalhau
1h 10min
Tortilha de frango
40 λεπτ.
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1h
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1h 10min
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Bacalhau à Zé do Pipo
1h