Kompatibilní verze
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 20 g queijo da Ilha
Massa
- 120 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 230 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 120 g espinafres
- 200 g tomate maduro s/ sementes
- ½ c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de orégãos
- 200 g alheira
- 4 ovos de codorniz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1901.9 kJ / 454.6 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1151.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa XL
1h
Piza de salmão fumado e agrião
1h 30min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35min
Pão de piza
1h
Rolos de queijo e bacon
1h 20min
Empada de alheira e grelos
1h
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Piza afrodisíaca
1h
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza de atum
1h 30min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1h 35min