Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz

Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz

4.8 18 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
4 doses

Suroviny

P/ ralar
  • queijo da Ilha
    20 g
Massa
  • água
    120 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    230 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • azeite
    40 g
  • dentes de alho
    3
  • espinafres
    120 g
  • tomate maduro s/ sementes
    200 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • orégãos
    1 ½ c. chá de
  • alheira
    200 g
  • ovos de codorniz
    4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1151.9 mg
Protein 20.1 g
Kalorie 1901.9 kJ / 454.6 kcal
Tuk 19.3 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...