Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 6 uova
- 60 g di scalogno a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dragoncello fresco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 1 cucchiaio di senape piccante
- 1 cucchiaio di senape in grani grossi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 776 kJ / 192 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesche al forno ricoperte di meringa
45min
Gamberi in salsa speziata
40min
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Uova alla Benedict
45min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45min
Noodles con gamberi e avocado
35min
Uova alla coque con asparagi
15 Min
Tartare al tonno e avocado
1 godz. 15 min
Zuppa di pollo con udon e verdure
1 Std. 45 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1 godz. 15 min