Zařízení & příslušenství
Frittata
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 Portionen
Suroviny
-
Parmesan in Stücken (3cm)30 g
-
Gruyère in Stücken (3 cm)60 g
-
Kresse20 g
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Eier8
-
Butter25 g
-
Schinkenwürfeli75 g
-
Wasser500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
23.5 g
Kalorie
1316 kJ /
317 kcal
Tuk
24 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Betty Bossi mix - Frühling 2018
11 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Risotto milanese
30 min
Schoggi-Pudding
1 godz. 30 min
Vanilleglace
12 godz.
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 godz. 15 min
Chäsfondue
20 min
Erbsen mit Schinken
30 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Zwiebelwähe
1 godz. 15 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min