Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Pecorino Romano, in Stücken (3 cm)
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet
- 20 g natives Olivenöl extra
- 150 g Pancetta, gewürfelt (2 cm)
-
400
g geschälte Tomaten, frisch oder aus der Dose
nebo 300 g passierte Tomaten - 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 360 g Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Penne all'Arrabbiata
20min
Risotto milanese
30min
Salade niçoise
40min
Risotto Milanese
35min
Penne alla Puttanesca
35min
Thunfischmousse
10min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Züri-Gschnätzlets
50min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min