Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Pecorino Romano, in Stücken (3 cm)
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet
- 20 g natives Olivenöl extra
- 150 g Pancetta, gewürfelt (2 cm)
-
400
g geschälte Tomaten, frisch oder aus der Dose
nebo 300 g passierte Tomaten - 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 360 g Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Penne all'Arrabbiata
20 Min
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza alla Marinara
1 Std. 35 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 Min
Penne alla Puttanesca
35min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1h
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h