Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Pecorino Romano, in Stücken (3 cm)
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet
- 20 g natives Olivenöl extra
- 150 g Pancetta, gewürfelt (2 cm)
-
400
g geschälte Tomaten, frisch oder aus der Dose
nebo 300 g passierte Tomaten - 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 360 g Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pouletcurry
35min
Penne all'Arrabbiata
20 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Risotto milanese
30 min
Penne alla Puttanesca
35min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min