Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotten, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
-
40
g Rinderknochenmark (siehe Tipp)
nebo 40 g Olivenöl - 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Kalbsfond (siehe Variation)
- 1 Päckchen Safran (à 0,1 g)
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2977 kJ / 712 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Risotto
30min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30min
Polenta
30min
Risotto milanese
35min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Risotto milanese
30min
Munder Safranrisotto
45min
Zitronenrisotto
30min
Schnelle cremige Polenta
25min