Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotten, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
-
40
g Rinderknochenmark (siehe Tipp)
nebo 40 g Olivenöl - 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Kalbsfond (siehe Variation)
- 1 Päckchen Safran (à 0,1 g)
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2977 kJ / 712 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Risotto milanese
35min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Munder Safranrisotto
45 min
Risotto milanese
30 min
Risotto
30 min
Risotto
30 min
Risotto alla Milanese
35min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30 min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Schnelle cremige Polenta
25 Min
Zitronenrisotto
30 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min