Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 524 kJ / 125 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 1.75 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 Min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 Min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1 Std.
Corvina con ratatouille
45 Min
Filetes de trucha en papillote
30 min
Pechuga de pavo rellena
45 Min
Pechuga de pavo adobada al romero
4h 30min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 min
Pechuga de pavo al curry
50min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Corvina a la roteña
45 Min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min