Pechuga de pavo con hierbas a la sal

Pechuga de pavo con hierbas a la sal

4.4 30 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 45min
8 raciones

Suroviny

  • de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
    1100 - 1200 g
  • hojas de laurel frescas
    4 - 6
  • de romero fresco
    4 ramitas
  • de tomillo fresco
    4 ramitas
  • de sal gorda
    2000 g
  • de agua
    700 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 125 kcal / 524 kJ
Protein 27.4 g
Tuk 1.75 g
Sacharidy 0 g
Vláknina 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...