![Pechuga de pavo con hierbas a la sal Pechuga de pavo con hierbas a la sal](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3BE17B33-C40D-42E9-88E4-A035E9B0AF51/Derivates/22f0a6b9-db4f-4807-9782-e1aa6e06f4e6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 524 kJ / 125 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 1.75 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40p
Rodaballo con verduras en papillote
1 Std. 15 Min
Galantina de pavo rellena
5h 30min
Pechugas rellenas de endibias y queso de cabra
1 Std. 10 Min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 Std. 10 Min
Pata de pavo envuelta en beicon con patatas
1 Std. 40 Min
Brochetas picantes de pavo
1h
Pechuga de pavo adobada al romero
4 Std. 30 Min
Pechuga de pavo con costra de frutos secos y puré de manzanas
1h
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1h
Pavo al curry con arroz
30min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45min