
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 125 kcal / 524 kJ
- Protein
- 27.4 g
- Tuk
- 1.75 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburguesas de steak tartar para dos
10 min
Muslos de pollo en adobo de hierbas y limón
3 godz. 15 min
Pollo a la cazadora
40 min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Brochetas picantes de pavo
1 godz.
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 godz. 30 min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 min
Pollo a las hierbas
40 min
Pechuga de pavo adobada al romero
4 godz. 30 min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 min
Salchichas de pollo con parmesano
30 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min