Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 524 kJ / 125 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 1.75 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavo con piña
30 min
Pavo al curry con arroz
30 min
Pollo a las hierbas
40min
Galantina de pavo rellena
5h 30min
Hamburguesas de steak tartar para dos
10min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1 godz.
Pollo a la cazadora
40min
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1 godz.
Pechuga de pavo al curry
50min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min