Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de almejas frescas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 75 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de patatas chascadas
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de congrio abierto (en trozos de 2-3 cm)
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Patatas a la riojana
40min
Pote asturiano
26h 30min
Alubias con gambas
20min
Porrusalda con bacalao
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Fabes con almejas
30 Min
Bonito a la riojana
50min
Patatas con almejas
40min
Porrusalda con calabaza
50min
Marmitako
40min