
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de almejas frescas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 75 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de patatas chascadas
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de congrio abierto (en trozos de 2-3 cm)
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 258 kcal / 1080 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 19.6 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Marmitako para dos
30min
Bonito a la riojana
50min
Porrusalda con bacalao
40min
Congrio con garbanzos a la marinera
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Patatas a la riojana
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Arroz negro de chipirones con verduras
1hod. 20min
Marmitako
40min
Sopa de pescado donostiarra
1hod.
Patatas guisadas con gambones
1hod.