Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de almejas frescas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 75 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 300 g de patatas chascadas
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de congrio abierto (en trozos de 2-3 cm)
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Marmitako para dos
30 min
Alubias con gambas
20 min
Porrusalda con bacalao
40 min
Bonito a la riojana
50 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Congrio a la cerveza
30 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Fabes con almejas
30 min
Marmitako
40 min