
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 almejas frescas
- 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de harina de trigo
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (volitelně)
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
nebo 300 g de agua - 2 huevos envueltos en film transparente
- 4 rodajas de merluza gruesas (800 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 - 8 espárragos blancos (en conserva)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 342 kcal / 1431 kJ
- Protein
- 43.3 g
- Tuk
- 17.7 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 1079.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1 Std.
Rape en salsa americana
1 Std.
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min