Merluza a la koskera

Merluza a la koskera

4.6 113 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 20 almejas frescas
  • 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 3 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 10 g de harina de trigo
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (volitelně)
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    300 g de agua
  • 2 huevos envueltos en film transparente
  • 4 rodajas de merluza gruesas (800 g)
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 - 8 espárragos blancos (en conserva)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1079.4 mg
Protein 43.3 g
Kalorie 1431 kJ / 342 kcal
Tuk 17.7 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...