Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 almejas frescas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 3 - 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar el Varoma)
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 rodaballo de 1500 g en 4 filetes
- 8 de gambas frescas enteras sin pelar
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 100 g de agua
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de vino blanco seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1931 kJ / 461 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1h
Merluza al vapor de almejas
30 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Dorada a la catalana
30 min
Pulpo y rape amariscado
1h 15min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Rape en salsa americana
1h