Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 almejas frescas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 3 - 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar el Varoma)
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 rodaballo de 1500 g en 4 filetes
- 8 de gambas frescas enteras sin pelar
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 100 g de agua
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de vino blanco seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1931 kJ / 461 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape al vapor con salsa verde
20min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Berberechos en salsa verde
1h
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Cigalas al ajillo
20min
Bacalao fresco con ajada
30min
Caldereta de dorada
40min
Lubina a la sal con patatas
30min
Rape en salsa americana
1h