Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de chirlas frescas (puestas a remojo en agua con sal durante 15 minutos)
- 3 cucharadas de cilantro fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 500 kJ / 120 kcal
- Protein
- 8.32 g
- Sacharidy
- 0.39 g
- Tuk
- 9.41 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Sepia al ajillo
25 min
Almejas a la marinera
30 min
Alioli
10 Min
Berberechos en salsa verde
1u.
Calamares encebollados
1u.
Berberechos al vapor con lima
20min
Almejas a la sidra
15min
Cigalas al ajillo
20min
Almejas con salsa de azafrán
30 min
Mejillones al vino
30 min
Berberechos al natural con limón
2 godz. 15 min
Coquinas al ajillo
1u.