Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de chirlas frescas (puestas a remojo en agua con sal durante 15 minutos)
- 3 cucharadas de cilantro fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 500 kJ / 120 kcal
- Protein
- 8.32 g
- Sacharidy
- 0.39 g
- Tuk
- 9.41 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Sepia al ajillo
25 min
Almejas a la marinera
30 min
Coquinas al ajillo
1h
Bacalao con chirlas
45 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Mejillones al limón
30 min
Berberechos al natural con limón
2h 15min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1h
Mejillones al vino
30 min
Almejas a la sidra
15 Min
Gambas al ajillo
15 Min
Berberechos en salsa verde
1h