Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 20 g di vino bianco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal / 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 5.4 g / 5.4 g
- Sacharidy
- 12.5 g / 12.5 g
- Tuk
- 34.9 g / 34.9 g
- Vláknina
- 0.4 g / 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Arancini di riso
3h 5min
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min