Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 20 g di vino bianco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal / 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 5.4 g / 5.4 g
- Sacharidy
- 12.5 g / 12.5 g
- Tuk
- 34.9 g / 34.9 g
- Vláknina
- 0.4 g / 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta di mandorle
1h 30 min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1h
Taralli neri dolci
1h
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Colombine con gelato all'amaretto
10 Std. 20 Min
Chiacchiere (vegan)
1h 15min
Cassata di Sulmona
3h 30 min
Biscottini alle mandorle
35min
Panini dolci alle noci
15h 30min
Torta alla pasta di mandorle
1h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Ciambelle di Carnevale
4hod. 5min