Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 20 g di vino bianco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal / 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 5.4 g / 5.4 g
- Sacharidy
- 12.5 g / 12.5 g
- Tuk
- 34.9 g / 34.9 g
- Vláknina
- 0.4 g / 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta sfoglia veloce
2u.
Cono graffa
1u.
Chiacchiere
1h 35min
Semifreddo alle castagne
12h 15min
Panettone farcito
6 Std. 45 Min
Zucchero a velo
5 Min
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Ravioli dolci di castagne
1h 10min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Struffoli
1u.
Castagnole
1u. 20min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min