Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 16.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15 min
Glassa di zucchero
10min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Dacquoise ai lamponi
3h
Crema tartufo
12h 20 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 godz. 30 min
Torta Red velvet
3h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Crema chantilly
35min