Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 16.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Lemon meringue pie
3h
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40 min
Crema pasticcera
15 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Éclair all'arancia
7 Std.
Éclair vaniglia e cocco
Žádné hodnocení
Tiramisù raw
4 Std. 30 Min
Crema al limone
10 godz. 20 min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Éclair ciocco-caffé
12h
Crostata meringata all'arancia
30 Min