Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Crema di caramelle alle fragole
- 400 g di latte
- 170 g di caramelle gommose alla fragola
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 3 uova
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
- caramelle gommose alla fragola, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 527 kJ / 125 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramelle mou
1 Std. 15 Min
Coupelle ripiene
35min
Éclair alla crema di limone
4h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Bon bon gelato
5 godz.
Torta pacchetto regalo
4h 30min
Finti gelati
30 min
Cioccolata calda al cardamomo
15min
"Finta" cheesecake
1 Std. 55 Min
Bon bon al cioccolato bianco
4h
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Cioccolata calda alla vaniglia
15min