Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta Devil
- 425 g di zucchero
- 340 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2 cm circa) + q.b.
- 100 g di latte
- 4 uova (da 60 g)
- 425 g di farina tipo 00 + q.b.
- 65 g di cacao amaro in polvere
- 75 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
Ganache al cioccolato
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 750 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 4548 kJ / 1087 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 70.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Donuts
4h 25 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25min
Torta tripla al cioccolato
3h 55min
Fudge cake
5h
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Frosted carrot cake
1 Std. 25 Min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 godz. 15 min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Naked cake al cioccolato
4 godz.
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Red velvet cake
1h 15min