Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta Devil
- 425 g di zucchero
- 340 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2 cm circa) + q.b.
- 100 g di latte
- 4 uova (da 60 g)
- 425 g di farina tipo 00 + q.b.
- 65 g di cacao amaro in polvere
- 75 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
Ganache al cioccolato
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 750 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 4548 kJ / 1087 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 70.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Bicerin
30min
Naked cake al cioccolato
4h
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Torta americana al cioccolato
2h 30min
Deliziosi al cioccolato
1h 30min
Cupcake gigante
1h 30min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Torta cappuccino
2h
Torta glassata al cioccolato al vapore
1h 30min
Torta foresta nera
3 Std.
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2 godz. 35 min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min