Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di lievito di birra fresco
- latte intero q.b.
- 100 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo (da 60 g)
- crema gianduia o confettura, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella classica
55min
Plumcake soffice
50min
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1h 25min
Impasto per pizza
1h
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Colomba al cioccolato fondente
50min
Croissant
7 Std. 30 Min
Ciambella ciociara
3 Std.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Brioches
4h 50min